Misiunea EduShare

Suntem Asociația Citizen Next, o organizație non-profit care dezvoltă instrumente digitale pentru a simplifica accesul oamenilor la servicii. Prin tot ceea ce facem urmărim să producem un impact pozitiv în comunitate.

Misiunea noastră este să susținem generațiile de elevi care au trecut prin școala online oferindu-le o soluție digitală, interactivă și gratuită, pregătită să umple golurile din educația lor prin sesiuni de meditații online bazate pe programa școlară. Noi nu ne dorim o școală separată de cea reală, nici copierea unei sufragerii în care se țin meditații. Ne dorim să conectăm elevii și profesorii, să construim o lume online în care informațiile și resursele pe care le punem la dispoziție să fie accesibile oricând, la îndemâna elevilor. O lume gata să îi pregătească pentru viitor.

Nu schimbarea în sine e la noi, dar noi avem conceptul și primul pas către voi. Mai departe, ce urmează?

EduShare oferă lecții live și meditații pentru fiecare

Pregătim o lume a viitorului cu ajutorul comunității și a educației

Într-un cadru educativ aparte, transparent și distractiv, susținem educația elevilor de gimnaziu. Succesul la Evaluarea Națională îl construim împreună!

Crestem zi de zi

Construim o comunitate conectată prin cunoștințe, într-o destinație globală pentru învățare online: Edushare

10

Profesori voluntari

862

Elevi înscriși

67

Lecții create

375

Ore de studiu

O platformă nu produce schimbarea. O comunitate care crede în educație, schimbă lumea.

Meditatori dedicați, părinți implicați, dar mai presus de toate, elevi dornici să învețe și să se dezvolte. Acestea sunt ingredientele pe care ne bazăm în comunitatea noastră.

Ne dorim ca EduShare să vină cu o schimbare!

Sute de mii de elevi din mii de școli se pierd încă de la început în cadrul care ar trebui să-i formeze. Aceasta este realitatea societății pe care noi încercăm să o îmbunătățim, aducând o variantă ajutătoare, atât pentru elevii și părinții lor, cât și pentru profesorii care nu pot face față fluxului de copii care trebuie îndrumați. Platforma Edushare asigură timp de învățare, materiale gratuite și explicații pentru ca elevii să asimileze mai ușor și mai rapid informații omise, nefixate sau uitate.


Este nevoie de un sat pentru a crește un copil

Pandemia de Covid-19 a însemnat pentru sistemul educațional mutarea activităților din clasă în sistemul online/hibrid, iar studiile arată că aceste schimbări au produs un impact major pentru performanțele școlare ale elevilor.

Suntem pregătiți să susținem viitorul de mâine și credem că schimbarea stă în mai multe mâini. Ale părinților, cei care oferă deschidere și susținere. Ale copiilor, cei care își doresc să cunoască și să dobândească noi abilități și ale mediatorilor, cei care oferă din timpul, energia și cunoștințele lor. Cei care fac EduShare!